Zien: Elise Schaap deelt kiekje van behind te scenes bij Ferry: De Serie

De opnames zijn begonnen!

Undercover en de Ferry-film waren beide een groot succes. Niet zo gek dus dat de makers van de serie en film met nóg een verhaal over Ferry Bouman komen. De opnames voor Ferry: De Serie zijn in volle gang en Elise Schaap deelt alvast een foto.

Vervolg

De Netflix-film Ferry is een prequel van de succesvolle serie Undercover en vertelt de backstory van Nederlands favoriete Brabander Frank Lammers aka Ferry Bouman en zijn Daan (Elise Schaap). “Je krijgt te zien hoe het allemaal begon met Ferry, maar ook hoe Daniëlle in zijn leven kwam”, vertelde Elise vorig jaar over de film aan Grazia.

Voorproefje

In Ferry: De Serie gaan we zien hoe drugskoning Ferry Bouman als xtc-producent begon en hoe zijn reputatie in de Brabantse onderwereld tot stand is gekomen. Ferry: De Serie zit qua tijd tussen Ferry de film en de ‘grote’ serie Undercover in. Het verhaal speelt zich af op het moment dat Ferry Daniëlle en haar broer Lars al heeft ontmoet, maar veel dingen uit Undercover nog niet gebeurd zijn.

Elise deelt alvast een voorproefje op Instagram. “Daan in the making”, schrijft Elise schaap bij een foto van zichzelf bij de opnames voor de serie. Elise draagt een typische Daniëlle-outfit met een spijkershort en kort geel topje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Wanneer komt de serie uit?

Frank Lammers keert weer terug als Ferry en Elise speelt dus weer Daniëlle. Of er verder nog bekenden terugkeren weten we helaas nog niet. Ook weten we nog niet wat we nog meer van de serie kunnen verwachten of wanneer de serie op Netflix verschijnt. To be continued…

Bron: Filmvandaag | Beeld: Instagram, Ferry (Netflix)

Laatste nieuws