Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Geordie Shores Holly Hagan is moeder geworden

Holly Hagan heeft een prachtig zoontje gekregen!

Butterfly Ball 2021

Begin deze week deelde Geordie Shore-ster Holly Hagan nog een foto van haar huge babybuik en niet veel later plaatste de realityster al een kiekje van haar newborn zoontje. Holly is mama geworden!

Bevallen

Holly Hagan-Blyth deelde in januari het heuglijke nieuws dat zij en hubby Jacob Blyth een kindje verwachten. Maandag schreven we nog over de babybump van Holly en dat het niet lang meer zal duren voordat ze ging bevallen. En ja hoor, slechts een paar uren later was het al zover en konden we kennismaken met de kleine spruit.

Holly heeft een zoontje gekregen. Op Instagram plaatst ze een lieve foto en deelt ze meteen de bijzondere naam. "Alpha-Jax Blyth 🤍🕊️", zo heet het jongetje. Aahw!

Reacties

In de reacties barst het van de felicitaties. Zo reageerden onder meer Geordie Shore-collega's Gaz Beadle en Charlotte Crosby. "Congratulations Holly, let the parent journey begin sure you will be an amazing mum x", schrijft Gaz. En: "Ahhhhhhhhhhhh the most beautiful boy! 😍😍😍😍 our little Alpha - Jax", reageert Charlotte.

Holly en Jacob leerden elkaar zo'n zes jaar geleden kennen op Ibiza tijdens een vakantie. Het stel stapte vorig jaar in het huwelijksbootje, en waar anders ook dan op de plek waar het allemaal begon: Ibiza. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob deze week op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.” Congrats, Holly en Jacob!

Bron: Tagmag | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • Holly Hagan attending the Caudwell Children Butterfly Ball at the Roundhouse in Chalk Farm, London, United Kingdom., Credit:Cat Morley / Avalon