Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het huis van Otis uit Sex Education staat te koop en wel voor dit enorme bedrag

Wow!

Vier seizoenen lang was het huis van Otis in Sex Education een van de vaste locaties in de serie. Het huis is zodanig populair geworden dat je het eerst al kon huren voor een paar dagen, maar nu staat het ook te koop! En wel voor een flinke duit.

Beroemd huis

Ben je ook zo'n fan van Sex Education zou je je weleens willen wanen in de wereld van de Moordale-studenten? Dat kan! Waan je net als Otis, JeanEric en Maeve in het prachtige Moordale! Oke, oorspronkelijk heet het Symonds Nat Rock in de Wye Valley in Herefordshire en zit het vlakbij de grens van Wales. Maar het huis van Otis bestaat wel degelijk echt.

Enne, leuk om te weten dat ‘Het Chalet’, want dat is de officiële naam van het huis, ook een rijke geschiedenis heeft. Zo bestaat het al ruim honderd jaar en ligt het verscholen in het Forest of Dean, een bebost gebied waar je optimaal van de natuur kunt genieten. Oh my!

Flink bedrag

In de serie zien we al veel kanten van het huis, maar eigenlijk zijn er nog meer mooie plekken te vinden. Zo is er een serre vol met planten, een zonnedek, een eigen bioscoopzaal en zelfs een pizzaoven. Uiteraard heb je ook de veranda achter het huis, waar we Otis vaak zien ontbijten in de serie.

Spreekt bovenstaande omschrijving jou wel aan en heb je nog een zakcentje over? Dan kun je het huis genaamd ‘Het Chalet‘ kopen. De villa staat voor zo'n 1.5 miljoen Britse ponden te koop, omgerekend naar euro is dat 1.7 miljoen euro!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Sex Education