Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jamai Loman openhartig over kinderwens: 'Ik ben er wel aan toe'

Zou Jamai papa willen worden?

premiere ZOOP - De Reunie

Jamai Loman zou dolgraag vader willen worden. De Idols-winnaar vertelt aan Vriendin dat de wens om kinderen te krijgen steeds meer begint te kriebelen bij hem en zijn partner Michael.

Partner

Jamai en Michael zijn al een tijdje happily in love en er wordt regelmatig nagedacht over de toekomst. Zo vertelt Jamai dat hij het heel leuk zou vinden om een kleine spruit rond te hebben lopen in huis. "Maar net zoals bij een man en vrouw geldt: je kunt het er duizend keer over hebben aan de keukentafel, maar op een gegeven moment moet je het ook gewoon dóén", vertelt Jamai. Echter, hoe hij en Michael precies aan kinderen moeten beginnen, daar zijn ze nog niet helemaal over uit.

De twee staan er in ieder geval helemaal voor open. "Als er morgen wordt aangebeld en er staan twee kinderen voor de deur, nemen we ze direct in huis! Ik ben er wel aan toe, de wens wordt steeds groter en ik steeds ouder."

Ouderschap

De presentator vertelt dat hij zelf redelijk jonge ouders heeft en dat hij in zijn jonge jaren zelfs nog met ze in de kroeg stond. Hij zou het dan ook leuk vinden om dit later ook met zijn eigen kinderen te doen. Voor nu kan hij alvast een beetje van het ouderschap proeven door op zijn neef en nichtjes te passen. "En vaak brengen Michael en ik ze achteraf naar huis en zeggen dan: Poeh, daar moeten we toch nog even over nadenken." Ha!

Idols

Het is inmiddels alweer meer dan twintig jaar geleden dat Jamai de eerste Nederlandse editie van Idols won. Begin dit jaar blikte hij – samen met Jim Bakkum – nog eens terug op die bijzondere mijlpaal. "Ja, je leest het goed, twintig jaar!”, schreef Jamai bij een recente foto waar hij het welbekende zwart-witte brilletje van back in the days droeg. “En de bril van de finale die heeft het gewoon overleefd, mijn haargrens niet”, grapte de zanger, om af te sluiten met “come on!!!” – de kreet die we nog kennen van zijn toenmalige hit Step Right Up.

Bron: RTL Nieuws, Vriendin | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 13-07-2023, Ouwehands Dierenpark, Rhenen, NLD. premiere ZOOP - De Reunie. Op de foto: Jamai Loman. Foto: BrunoPress/David Heukers