Oeh! Susan Radder, Noël van Kleef en Britt Scholte spelen in deze nieuwe komedie

We can't wait!

Ook zo dol op komediefilms? Dan hebben we heel leuk nieuws voor je. Susan Radder, Noël van Kleef en Britt Scholte spelen namelijk de hoofdrollen in de nieuwe komedie Buenas Chicas.

De cast

Naast deze drie actrices gaan we nog een aantal bekende namen in de film zien. Ook Thijs Boermans, Juvat Westendorp, Felice Poppeliers en Robin Frings zullen zijn te zien in de film. Oeh! Producenten Edvard van ’t Wout en Diede in ’t Veld (2CFILM) zijn vandaag in Spanje begonnen met de opnames van Buenas Chicas. Het scenario is geschreven door Karen van den Ende en Jacqueline Rogers. De regie van de film ligt in handen van Pim van Hoeve. De film is nu in de maak en begin volgend jaar kunnen we de komedie op het witte doek verwachten. Distributeur Independent Films brengt Buenas Chicas op 7 maart 2024 uit in de bioscoop.

Waar gaat de film over?

Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Alles op Tafel, De Tatta’s, Paddington, John Wick, The Hunger Games, After, Benedetta, en La La Land is Independent Films een van de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Bron & Beeld: Independent Films, Ties Versteegh

Laatste nieuws