Yay! Dit is wanneer de opnames van Emily in Paris weer van start gaan

Eindelijk!

Het is alweer even geleden sinds het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix verscheen en daarom vragen veel fans zich af wanneer dat vierde seizoen nou eens komt. Goed nieuws, want het is ein-de-lijk bekend wanneer de opnames van start gaan.

Opnames uitgesteld

De opnames van het vierde seizoen van Emily in Paris werden – net als veel andere series en films – uitgesteld door de schrijversstaking. Inmiddels is die staking voorbij en kan er vooruitgeblikt worden op de opnames. Variety meldt nu dat de opnames begin volgend jaar in Parijs zullen beginnen. Er kan ook niet veel langer gewacht worden, want volgend jaar is Parijs ook de gaststad voor de Olympische spelen. In januari zullen de opnames dan ook van start gaan. Vanaf juni tot en met september verbiedt Parijs alle opnames in de stad en dus zit er toch een beetje haast achter.

Parijs vs. Rome

“Wat betreft het veiligstellen van locaties in Parijs geldt wie het eerste komt, het eerste maalt. Het is momenteel een race tegen de klok. De meeste plaatsen zijn al verzadigd,” aldus een belangrijke producent die in Parijs werkt aan grote opnames in de VS.

Eerder werd er nog gespeculeerd dat de opnames voor het vierde seizoen niet in Parijs worden opgenomen, maar in Rome. Hoofdrolspeelster Lily Collins hintte hier onlangs zelf naar tijdens het Netflix-event Tudum. “Hoewel Emily’s hart altijd trouw blijft aan Parijs neemt haar leven onverwachte wendingen dit seizoen”, verklapt de actrice. “Don’t be surprised als haar weg naar Rome leidt”, zei ze in juni. Oeh!

Bron: Filmvandaag, Variety | Beeld: Emily in Paris, Netflix

Laatste nieuws