Oh no! Slecht nieuws voor Giel Beelen: ‘Geniet ervan dieven’

Aii...

Dat het leven niet altijd over rozen gaat, heeft ook radio-dj Giel Beelen gisteren ondervonden. Er is namelijk ingebroken in zijn auto en er zijn waardevolle spullen meegenomen.

Ingebroken

Giel Beelen was gisteravond in Amsterdam aanwezig bij de première van de Kane-documentaire in Tuschinski. En terwijl Giel van de documentaire aan het genieten was, werd zijn auto ondertussen leeggeroofd in een parkeergarage. In zijn Instagram Stories uit Giel zijn frustraties.

“Wat een gedoe. Net de première van de Kane-docu gehad, kom ik bij mijn huurauto… raam ingeslagen”, schrijft Giel. Hij weet dat het niet slim was dat hij zijn spullen in de auto heeft laten liggen. “Ja het is dom om twee laptops in een tas te laten, maar het is een betaalde parkeergarage.”

Nieuwe radiozender

Helaas betekent dit ook dat zijn muziekbestand voor zijn nieuwe radiozender weg is. “Hele muziekbestand voor Radio4All is weg, het was te groot voor een cloud. Geniet ervan dieven”, vervolgt Giel. Ondanks de pech heeft de presentator goede hoop dat zijn nieuwe radiozender binnenkort alsnog live kan. “Wij gaan toch wel binnenkort in de lucht.”

Ook grapt hij dat de dieven pech hebben dat Giel de babystoel nog niet in de auto had gezet. “Jammer voor jullie dat ik de autostoel nog niet had ingebouwd.” Giel en zijn vrouw Floor zijn op dit moment in verwachting van hun eerste kindje.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram @giels, NL Beeld

Laatste nieuws