Deze 13 dingen zijn eigenlijk helemaal niet leuk aan uitgaan

Uitgaan is niet altijd the best time of our lives...

In het weekend, en misschien ook wel doordeweeks, maken we vaak tijd vrij voor een drankje met vrienden of om eens lekker de voetjes van de vloer te dansen tijdens een avondje stappen. Tijdens het uitgaan heb je vast en zeker de best time ever, maar aan sommige dingen irriteren we ons behoorlijk. Herken jij ze?

13 reden om thuis te blijven

1. Het is thuis eigenlijk altijd gezelliger dan in een club, en stiekem zou het helemaal niet zo erg zijn om na die fles wijn die je daar al hebt opgedronken gewoon lekker je bed in te kruipen.

2. De aandacht van de barman of -vrouw proberen te krijgen om vervolgens een godsvermogen te betalen voor een waterig alcoholisch drankje. Thuisblijven is zo veel goedkoper.

3. Er is altijd wel een moment waarop iemand met tequila aan komt zetten. En je WEET gewoon al hoeveel spijt je daar morgen van gaat hebben, maar tóch doe je weer mee.

4. De muziek. Er is maar een bepaalde hoeveelheid van een artiest die je kunt verdragen op een avond, en op dat punt zit je meestal al na ongeveer vijf minuten.

5. Je kunt geen normaal gesprek voeren en staat eigenlijk vooral een beetje schaapachtig te lachen, terwijl anderen met elkaar praten.

6. Je kunt nergens gewoon even naartoe lopen. De weg naar de bars, wc’s, dansvloer en buitenlucht zijn een soort survivaltocht.

7. Iedereen zweet op je. Als er iets niet meer terug hoeft naar hoe het eerst was, is dat het wel.

8. De wc’s. Gadverdamme.

9. De ongewenste aandacht. Ik ben hier voor mijn eigen plezier, oke?!

10. Je bent op de een of andere manier altijd de enige die klaar is om naar huis te gaan.

11. En er is ook altijd iemand wel een jas kwijt.

12. Dan uiteindelijk: de fietstocht naar huis. Het is koud, je bent inmiddels in die staat beland waarin je al je levenskeuzes in twijfel trekt, je bent doodop en als je pech hebt regent het ook nog.

13. Of, misschien nog wel erger als je dronken bent, de taxirit. Waarin jij je uit alle macht probeert te concentreren op de muziek zodat je niet alles onder spuugt.

Bron: Upcoming | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws