Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Dan is vandaag je geluksdag!

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Lucky you! Vandaag, zondag 24 september, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Steenbok: 22 december- 20 januari

Tot 10 oktober loopt planeet Pluto nog retrograde door je teken en dat betekent dat je de laatste loodjes voor je kiezen krijgt, als het gaat om zaken afronden en de puntjes op de i zetten. Dit kan met je werk, relatie of vriendschap te maken hebben. Zet nog even door, na de 10e word je hiervoor beloond. Denk er in deze periode wel aan dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Neem op tijd rust en spreek af met mensen waar je blij van wordt.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Emily in Paris (Netflix)

Laatste nieuws