Wauw! Davina Michelle zingt duet met déze wereldster

'Het was zó cool om met haar op het podium te staan aaaah'

Het was een bijzondere dag voor Davina Michelle gisteren. De zangeres mocht namelijk optreden met niemand minder dan Lauren Spencer Smith! Op social media vertelt ze hoe dit bijzondere duet tot stand is gekomen én vinden we de beelden.

Lauren Spencer Smit in Amsterdam

Gisteren stond Lauren Spencer Smit in de Melkweg in Amsterdam met haar Mirror Tour. Je kunt de zangeres kennen van hits als Fingers Crossed, Flowers en Narcissist. Tijdens het concert kwamen al deze nummers voorbij én er was een heel speciaal optreden. Onze eigen Davina Michelle mocht namelijk een duet zingen met Lauren. In haar Instagram Stories deelt ze een aantal foto’s van het optreden en in een video vertelt ze hoe het optreden tot stand kwam.

Uitnodiging

“Oké, tijd voor een korte uitleg”, begint Davina. “Een paar maanden geleden heb ik Lauren een DM gestuurd, waarin ik vertelde hoe excited ik was voor haar show in Amsterdam. Ze reageerde op mijn bericht met een uitnodiging om met haar op te treden. I was completely losing it“, blikt de zangeres terug op dat moment. “Ik ben fan en ik vind haar geweldig.”

What about us

Lauren en Davina hoefden niet lang te overleggen over welk nummer ze zouden zingen. “Ze heeft What about us toegevoegd aan haar setlist, dus het was het meest logisch dat we dat nummer samen zouden zingen”, vertelt ze. Davina heeft haar grote doorbraak in Nederland te danken aan dat nummer. Nadat Pink herself reageerde op haar cover, ging ze viral.

Bekijk het optreden van Davina Michelle en Lauren Spencer Smith hieronder:

@jasmijnroodx

lauren & davina singing ‘what about us’, what is life??? #davinamichelle #laurenspencersmith #whataboutus #amsterdam #concert #live #fy #fyp

♬ origineel geluid – JASMIJN

Davina vertelt dat ze very excited was voor vandaag. “Ik ging haar natuurlijk ontmoeten en een beetje repeteren. Ze is de beste vocalist die ik ooit heb gehoord en ze is ook nog eens super aardig, heel chill – en haar huid is echt geweldig by the way“, lacht ze. De zangeres kan in elk geval terugkijken op een geslaagd optreden! “Het was zó cool om met haar op het podium te staan aaaah.”

Bron: Instagram @davinamichelleofficial | Beeld: NL Beeld, TikTok @jasmijnroodx

Laatste nieuws