Davina Michelle showt nieuwe coupe op Instagram

Wauw!

Davina Michelle is niet vies van een verfbeurt op z’n tijd. Zo heeft ze al eens paarse lokken gehad, maar ook rood passeerde de revue. Ditmaal is de zangeres opnieuw voor een nieuwe look gegaan en we moeten toegeven: het staat haar allemaal even stunning.

Nieuwe look

Op Instagram laat Davina haar nieuwe coupe zien. Ditmaal is ze niet voor een extreme kleur gegaan, maar zijn haar lange lokken kastanjebruin met wat lichtere highlights er doorheen. Om de look af te maken heeft ze twee halve knotjes gemaakt. Voor een speelse look bungelen er nog twee grote plukken aan de voorkant uit. “New hair Monday“, schreef ze gisteren in de caption bij de foto. We love it!

Reacties

Volgers van Davina zijn fan van deze nieuwe look en de positieve reacties stromen dan ook binnen. “Deze kleur staat zo goed”, schrijft een volger. “LIVVINNGGGGG for this color!!! 🔥”, schrijft iemand anders.

Davina Michelle maakte in 2016 haar debuut op de Nederlandse buis, toen ze meedeed met Idols. Hoewel de juryleden erg onder de indruk waren van haar gouden keeltje, viel ze tijdens de duettenronde af. De zangeres liet het er echter niet bij zitten en begon in 2017 haar eigen YouTube-kanaal. Haar grote doorbraak kwam een paar maanden later met een cover van P!nks nummer What About Us. P!nk had de cover van Davina Michelle genoemd en zei onder andere dat de Nederlandse beter zong dan zij ooit zou klinken. Het gevolg? De cover ging viral en is inmiddels ruim 19 miljoen (!!) keer bekeken. Enne, de rest is geschiedenis natuurlijk!

Bron & beeld: Instagram Davina Michelle, Brunopress

Laatste nieuws