Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute! Love Islands Jotti deelt foto met nieuwe liefde

De voormalig Islander bevestigt haar relatie op Instagram.

Heel leuk nieuws voor Jotti Verbruggen! De voormalig Islander is namelijk weer happy in de liefde. Op Instagram deelt de beauty een foto met haar nieuwe vriend, waarmee ze haar relatie bevestigt. Hoe leuk!

Love Island

We leerden Jotti vorig jaar kennen in Love Island. Haar deelname was enorm succesvol, want uiteindelijk wist ze het programma te winnen samen met Cas Hooijer. Helaas is die relatie een tijdje geleden gestrand, nadat Cas vreemd zou zijn gegaan. De twee hebben zo'n vier maanden een relatie gehad. Cas is inmiddels happily in love met Esmee Cox, die ook al eens meedeed aan Love Island. Enne, ook Jotti is nu weer gelukkig in de liefde!

In love

Dat deelt de voormalig Islander in een post op Instagram. "Fav person in the 🌏💙", schrijft ze bij een foto met haar nieuwe lover. De gelukkige heet Jan Bert. Veel weten we niet over hem, maar uit zijn bio op Instagram blijkt dat hij een fanatiek bergbeklimmer is. De komende tijd krijgen we ongetwijfeld meer kiekjes van de tortelduifjes te zien!

Blije reacties

Het kersverse koppel kan rekenen op een hoop blije reacties onder de post. Zo reageren andere Love Island-deelnemers massaal. "Liefjes ❤️❤️❤️❤️", schrijft Sunita. "Cutieees ❤️", zegt . En Raphaella reageert met: "Zo blij voor u. 🤍" Ook Grazia wenst Jotti en Jan heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @jottiverbruggen | Beeld: Love Island