Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Lena blikt terug op deelname aan programma

'Ik krijg nog vaak de vraag of ik spijt heb van mijn deelname'

Time flies, want we zijn alweer beland in de finaleweek van Love Island. Voor Lena zit het avontuur er helaas al op, nadat ze vorige week vrijwillig de villa verliet. Op Instagram blikt de beauty terug op haar avontuur én beantwoordt ze de veelgestelde vraag of ze spijt heeft van haar deelname.

Vrijwillig vertrokken

Tot grote schrik van de Islanders én kijkers besloot Lena vorige week vrijwillig de Love Island-villa te verlaten. Ook koppelpartner Imad besloot zijn koffers te pakken en het programma te verlaten. Ondanks dat Lena erg aangeslagen was tijdens haar vertrek, heeft ze zeker geen spijt van haar deelname. Dit deelt ze in een openhartig bericht op Instagram.

Geen spijt

"Ik krijg nog vaak de vraag of ik spijt heb van mijn deelname aan Love Island", begint Lena haar post op Instagram. "Absoluut niet! Mijn verblijf op Love Island was zo uniek & liefdevol", stelt ze. "Ik ben altijd mezelf gebleven, zo trachtte ik er te zijn voor alle andere Islanders en oprecht te zijn in mijn advies naar hen toe. Ik ben fier op mezelf maar ook op alle andere mooie mensen die ik leerde kennen."

Zelfliefde

"Ik begon aan dit avontuur op zoek naar de liefde, pure, oprechte liefde..." gaat Lena verder. "Helaas zijn er enkele dingen anders uitgepakt dan verwacht maar ik heb er zoveel andere liefde ervaren. Ik heb geleerd dat het oké is om voor jezelf op te komen, om jezelf op 1 te plaatsen", aldus de Islander. "Bepaalde keuzes zijn niet egoïstisch maar noodzakelijk. Zelfliefde is de puurste en misschien wel de belangrijkste liefde in je leven." Daarnaast heeft Lena veel vriendschappen gemaakt op Love Island. "Iedere persoon in de villa was zo uniek maar zo waardevol."

Dit weekend is het alweer tijd voor de spannende ontknoping en weten we ein-de-lijk welk koppels Love Island 2023 gaat winnen. Spannend!

Bron: Instagram @lenadescamps | Beeld: Jasper Suyk