Deze budgetmascara gaat viral op TikTok

Het resultaat is fan-tas-tisch!

Mascara is toch wel hét favoriete make-upproduct van veel vrouwen. We vinden het belangrijk dat make-up van goede kwaliteit is en het gewenste resultaat geeft. Op TikTok gaat nu een variant viraal die extreem goed lijkt te werken. We love it!

Mascara

Eén van de items die absoluut niet mag ontbreken in je stash is een mooie mascara. Als je maquillage er oogverblindend uitziet, wil je natuurlijk je look afmaken met een perfecte mascara. We geven dan ook behoorlijk wat geld uit aan favoriete producten en merken. Toch hoeft een fijn product niet per se duur te zijn, want TikTok komt weer eens met een geweldige tip op beautygebied.

TikTok

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om de beste lifehacks en nieuwste producten. Ons hart begint dan ook sneller te kloppen als het om make-up gaat. En er is één specifiek product waar we nu massaal voor naar de winkel rennen. Get it before it’s gone!

Mocht je TikTok-verslaafd zijn, dan heb je ‘m wellicht al eens voorbij zien komen: de Rimmel London Thrill Seeker Mascara. Met deze mascara maak je je lashes magisch lang, geeft het een perfecte krul en zorgt het voor een meer definieerde look. En dit blijft de héle dag zitten. Wow!

@chloejadestory WOW! I can’t believe the before and after from the NEW Thrill Seeker Mascara from @rimmellondon. If you want longer, more defined and curled lashes then this is definitely one to try out now. #rimmelthrillseeker #mascara #ad #thicklashes ♬ original sound – Chloe 👋🏻✨

Resultaat

In een beauty-video laat TikTokker Chloe zien hoe ze de mascara uitprobeert. Deze mascara is niet alleen prachtig als je ‘m aanbrengt, het geeft je wimpers extra volume én het zorgt ook nog eens voor een goede verzorging voor je lashes. Door de panthenol in het product lijken je wimpers onwijs lang – en dát willen we. Iedere wimper wordt voorzien van een laagje mascara door het zandlopervormige borsteltje en daarnaast zorgt de Thrill Seeker voor een klontvrije, zachte finish. Bovendien kun je ook nog kiezen wat je mooier vindt, want de mascara is verkrijgbaar in de kleuren Black Brown en Extreme Black. Eerlijk is eerlijk: het resultaat is verbluffend.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Adobe Stock, TikTok @chloejadestory

Laatste nieuws