Michella Kox plaatst foto van vroeger: ‘Alles was zo mooi’

'Wat een ellende'

Michella Kox: wie kent haar niet? De realityster is te zien in menig televisieprogramma. Ook via Insta laat ze vaak weten hoe het met haar gaat, zo ook deze week. Echter, zat de brunette er eventjes doorheen. Zo deelt ze een Insta-story van een foto van circa twintig jaar geleden inclusief een strak lichaam. Iets wat voor haar best een confrontatie is, zo deelt ze op haar Instagram.

Oude foto

“Twintig jaar geleden was alles mooi. Oh, wat een mooi lijntje had ik ook”, schrijft ze bij een foto van herself in een bikini.

Michella Kox

Daarna zet ze een aantal andere foto’s in haar stories, anno 2023. “Nu lig ik op de bank en denk ik: hoezo? Dit kan toch niet”, waarbij ze haar buik heen en weer schudt. “Wat een ellende. Hoe was ik zo slank? En nu zo dik? Ik ben dus nu depri.” Daarna plaatst ze nog een foto van haar lichaam. “Mijn buik heeft een gezichtje gekregen in de loop van de jaren. 😭”

Buikcorrectie

Een aantal maanden geleden liet Michella nog weten dat een buikcorrectie hoog op haar wensenlijstje staat. Er is zeker nog iets wat ik aan mezelf ga laten doen. Dat is mijn pens”, vertelt ze. “Ik word er niet goed van.” De realityster heeft geprobeerd haar buik weg te trainen, maar de sportschool bleek niets voor haar te zijn. “Ik hou dat precies een maand vol en dan denk ik: ja Michella, liever te dik in een kist dan een feestje gemist en dan ga ik weer vreten. Het erge is: ik heb hele dunne benen, maar ik heb gewoon echt een pens.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws