Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rihanna en A$AP Rocky onthullen de naam van hun pasgeboren zoontje

Wat een bijzondere naam!

The 2023 Met Gala

Afgelopen februari verraste Rihanna heel de wereld toen ze bij de Superbowl haar baby belly liet zien. Ze was zwanger! Inmiddels is de zangeres bevallen van haar tweede kindje en hebben zij en vriendlief A$AP Rocky de naam bekendgemaakt.

In het geheim bevallen

Een maand geleden is Rihanna in het geheim van haar tweede kindje bevallen en tot nu toe hield de mama alle details over de kleine spruit nog even voor zich. Deze week heeft ze dan eindelijk de naam van haar zoontje gedeeld, namelijk Riot Rose Mayers! De naam Riot zou te maken hebben met A$AP Rocky's recent uitgekomen nummer Riot, zo melden Amerikaanse media.

Riot

De naam Riot past mooi in de naamgevingstraditie van Rihanna en Rocky, want hun eerste kindje draagt ook een naam beginnend met de letter R. Hun eerste zoon RZA Athelston Mayers werd vorig jaar mei geboren. Of we nog een derde kindje met de letter R kunnen verwachten anytime soon? Daar lijkt het niet op. Een ingewijde vertelt namelijk aan People dat Rihanna twee kinderen wel goed vindt. "Rihanna voelt dat haar familie nu compleet is, het is iets dat ze altijd al wilde."

In februari twijfelde Rihanna nog of ze haar optreden bij de Superbowl wel wilde doen. “De vraag of ik de halftime show wilde geven kwam drie maanden na mijn bevalling”, zei de zangeres vooraf in een persconferentie. “Ik dacht nog bij mijzelf: is dit wel het goede moment om zulke grote beslissingen te nemen? Maar achteraf gezien was het perfect. Dat ik nu een moeder ben, heeft mij denk ik juist de kracht gegeven om deze uitdaging aan te gaan.” Aahw!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • Pregnant Rihanna attends the 2023 Costume Institute Benefit celebrating Karl Lagerfeld: A Line of Beauty at Metropolitan Museum of Art in New York City, NY, USA on May 01, 2023. Photo by Charles Guerin/ABACAPRESS.COM