Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: déze Islanders moeten Love Island verlaten

Toch is het nog niet voorbij met de plottwists...

Love Island is in inmiddels in volle gang en wij kunnen er geen genoeg meer van krijgen! Zo is de eerste 'ik hou van je' gezegd, zijn er spicy dingen tussen de lakens gebeurd én is er sprake van onverwachte verrassingen en shocking comebacks. Helaas is er wel een tijd van komen en gaan, en de tijd van gaan is voor déze twee Islanders gekomen.

Let op! Dit artikel bevat spoilers over Love Island.

Emoties lopen op

In de meest recente aflevering zien we hoe Imad en Lena terugkomen van de Hide Away, hoe Vanity eventjes niet meer weet wat ze met Zoran aan moet, dat Gala haar band met Kevin aan het ontdekken is en dat Job in een tweestrijd zit met zijn gevoelens.

Maar als de Islanders een berichtje krijgen dat er die avond een herkoppeling is, staat iedereen weer op scherp. Zo lopen de emoties hoog op tussen Vanity en Zoran, en Naomi wil voor de zekerheid toch nog even duidelijkheid hebben bij Job.

Tijd voor de herkoppeling

Als Holly en Viktor 's avonds de villa in komen lopen is het moment eindelijk daar: de herkoppeling. Na een kort gesprekje met de Islanders horen de deelnemers dat er niet één, maar twee Islanders naar huis worden gestuurd. Plottwist!

Als Garbi en Jonna tegenover Zoran en Gala staan, wordt het uiteindelijk duidelijk dat Gala en Zoran hun spullen moeten pakken en de Love Island-villa moeten verlaten. Hoewel de twee het zagen aankomen, vloeien de tranen in overvloed. "Ik had het ergens zien aankomen", laat Gala huilend weten. "Het is jammer, maar ja." Ook Zoran voelde het aankomen. "Ik schrik er niet zo erg van, eigenlijk. Ik voelde dit wel aan komen", laat hij weten.

Excuses

Aan het einde van de aflevering wil Garbi haar excuses nog snel aanbieden aan Gala, aangezien de twee interesse hadden in dezelfde jongen. "Ik weet dat het niet zo'n goed moment is, maar ik wil mijn excuses aanbieden. Ik heb het gevoel dat ik de hele dag afstandelijk was tegenover jou. Dat is gewoon zo, ik geef dat toe. Maar weet dat ik besef dat dat superkinderachtig was en dat ik me heel rot voel dat jij nu naar huis moet gaan", huilt ze.

Echter, was dit nog niet het einde voor de andere islanders. In de preview van de volgende aflevering zien we namelijk dat er nóg iemand naar huis moet. Wait, what? Genoeg spanning en sensatie dus!

Bron & beeld: Love Island