Déze zangeres zingt de titelsong voor Net als in de film

Hoe leuk!

Heel leuk nieuws voor MEAU! Zij heeft namelijk de eer om de titelsong voor de nieuwe Nederlandse musicalfilm Net als in de film te zingen. Het lied is speciaal voor de film geschreven en is tevens het eerste nummer dat de zangeres uitbrengt sinds haar laatste album.

Speciaal geschreven

MEAU heeft het nummer, dat Eigen weg heet, speciaal geschreven voor de film. Dat maakt distributeur Independent Films vandaag bekend. Een bijzonder moment, want het is het eerste nummer dat ze uitbrengt sinds haar bekroonde album 22. Het nummer is vandaag gereleased en is hieronder te beluisteren.

Drie oude vrienden

In de film wordt het nummer gezongen door hoofdrolspelers Noortje Herlaar en Benja Bruijning. Net als in de film gaat over drie oude vrienden die besluiten om, net als vroeger, samen op te gaan treden. Hun act, genaamd Three is a crowd, wordt al snel een groot succes. De roem lonkt, waardoor het voor de vrienden steeds moeilijker wordt om trouw te blijven aan zichzelf.

Muzikale film

Net als in de film is een muzikale film, waarin ook rollen zijn weggelegd voor Holly Mae Brood, Eva Laurenssen, Jip Smit, Leopold Witte, Lucretia van der Vloot en Leona Philippo. Componist Fons Merkies schrijft voor het eerst in zijn leven muziek voor een musicalfilm. Hij schreef eerder ook al muziek voor onder meer de serie Moeder ik wil bij de revu, waarin Noortje Herlaar ook een hoofdrol speelde.

Net als in de film draait vanaf 12 oktober in de bioscopen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Net als in de film

Laatste nieuws