Festival report: Trisha Agia neemt ons mee naar de Haciënda op Lowlands

Van drankjes in de BACARDÍ Haciënda tot haar outfit en haar favo optredens.

Let’s meet Trisha Agia! Een 28-jarige danseres, choreograaf en BACARDÍ Ambassadeur uit Amsterdam. Trisha houdt van gezelligheid, goede muziek, de beste drankjes en een geweldige vibe. Het kon dan ook niet missen: ze was afgelopen weekend te vinden op Lowlands. Benieuwd hoe dat eraan toe ging? Trisha neemt Grazia mee voor een exclusief kijkje!

Onderweg naar Lowlands

“Hier geniet ik van mijn nieuwste obsessie: een passievruchtsap met BACARDÍ Spiced, terwijl ik op mijn Uber wacht, omdat we niet drinken en rijden. Ik kijk enorm uit naar het Lowlands Festival, het eten, de drankjes, de muziek en natuurlijk de Haciënda en de geweldige artiesten.”

Onderweg naar Lowlands

Fitting bij Filling Pieces

“Met geruchten over een BACARDÍ en Filling Pieces-collectie in gedachten, stelde ik voor Lowlands alvast een fit samen bij Filling Pieces. Benieuwd naar de collectie! Comfort en stijl zijn essentieel, dus na de fit-selectie heb ik poses en dansjes uitgeprobeerd om te zorgen dat de fit goed werkt. En dat deed het!”

Filling Pieces

Backstage BACARDÍ x Filling Pieces Party

“Bij het feest van BACARDÍ x Filling Pieces in de backstage area van de BACARDI Haciënda kwam ik bekende gezichten tegen, zoals Mezin Hashem van Filling Pieces, Karim Afifi van Complex NL en DJ, Producer en BACARDÍ Ambassadeur Jarreau Vandal. Hoe gezellig!”

Cheers!

“Op het festival genoot ik vooral van BACARDÍ Mojito’s, het liefst uit een pitcher. En natuurlijk een lekkere klassieke BACO… Eerst een bara naar achteren en daarna lekker dansen op de set van JYOTI.”

BACARDI lowlands

Het terrein verkennen en chillen in de Haciënda

“Het terrein is groot, dus het duurt even om alles te verkennen. Ik heb genoten van Cincity en DJ Ricks in de Haciënda. Als beginnende DJ is het inspirerend om naar anderen te kijken en te dansen op hun sounds. De backstage van de Haciënda was geweldig voor korte pauzes en nieuwe drankjes.”

Enorm genoten

“Ik moet zeggen dat ik het ontzettend naar mijn zin heb gehad. Ik was bij de fantastische shows van Billie Eilish en Charlotte de Witte. Daarnaast heb ik een nieuwe ontdekking gedaan: Black Cadmium in de Bravo-zone. Maar het hoogtepunt was toch wel de ongelooflijke set van Dee Diggs. Ik was zo onder de indruk van haar optreden. Het feit dat ik bijna geen content heb gemaakt, laat wel zien hoe ontzettend leuk ik het had. Lowlands 2023 was absoluut geslaagd. Op naar nog meer geweldige avonturen met BACARDÍ! Liefs, Trisha.”

Trisha Agia

Geen 18, geen alcohol.

Beeld: Ilsoo van Dijk

Laatste nieuws