Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jennifer Lawrence had koninklijke tegenspeler in No Hard Feelings

Van het paleis naar de filmset!

Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol van Maddie in de komedie No Hard Feelings. Naast acteurs als Andrew Barth Feldman (Percy) en Laura Benanti (Allison), had Jennifer ook een heuse royal tegenspeler. Namelijk een Griekse prins!

No Hard Feelings

Een beetje cheeky, een beetje fout: dat is de komedie No Hard Feelings, met een hoofdrol voor niemand minder dan Jennifer Lawrence. Maar als je héél goed oplette, dan kon je ook een heuse royal spotten in deze film. Als kleinzoon van de laatste koning van Griekenland, heb je geen uitzicht meer op een troon of andere royal duties. En dat betekent dat je een eigen carrière mag gaan uitstippelen… bijvoorbeeld als filmster!

Van paleis naar cinema

De tweede zoon van Griekse kroonprins Pavlos, prins Achileas-Andreas van Griekenland en Denemarken, heeft namelijk een rolletje in de komedie weten te bemachtigen. Zo deelde hij onderstaand kiekje toen de film uitkwam.

“Ga alsjeblieft No Hard Feelings bekijken in de bioscoop! [Ik ben] heel trots op het spelen van een kleine rol (mijn eerste film feature!) in zoiets speciaals”, aldus Achi, zoals hij zichzelf noemt.

Filmster in de dop

Hoewel hij een dusdanig klein rolletje speelde dat bij IMDB z’n karakter slechts te boek staat als een naamloze ’tiener’, blijft het natuurlijk een lekkere prestatie om op je cv te kunnen zetten.

Het is bovendien niet de eerste keer dat de knappe Griek z’n acteerkunsten toont. Tussen 2017 en 2019 maakte hij namelijk verschillende kleine verschijningen in legendarische soap The Bold and the Beautiful. En tja, zoals het ambitieuze jongeren anno nu betaamt, toont de kroonprinselijke zoon ook z’n theatrale talenten via sociale media. Kijk, en oordeel zelf, zouden we zeggen…

Jongensdroom

In gesprek met Paper Magazine deelde de jonge acteur al eens dat hij altijd een voorliefde heeft gehad voor het vak. “Ik herinner me van toen ik een kind was dat ik altijd films en tv-shows keek en ik dacht…Dit is wat ik wil doen: een acteur zijn.”

“Ik was 15 toen ik volledig besloot dat dit was wat ik wilde doen”, legt hij bovendien uit. Natuurlijk moest de prins wel eerst even z’n school afronden (met de nodige drama-vakken) en deelde hij onlangs dat hij ook z’n universitaire graad in de wacht had gesleept. En dat betekent dat de wereld aan de voeten ligt van de jonge Achi.

Bron: Beau Monde, Hola! | Beeld: No Hard Feelings