Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Islander verlaat de Love Island-villa na eerste herkoppeling

Oh no...

In de nieuwste aflevering van Love Island is het tijd voor de allereerste herkoppeling van het seizoen. Helaas betekent dat dat een Islanders als single overblijft en de villa moet verlaten.

Let op: dit artikel bevat spoilers als je de nieuwste aflevering van Love Island nog niet hebt gezien. 

Tijd voor de herkoppeling

Na een leuke challenge is het voor de Islanders tijd voor iets heel anders: de allereerste herkoppeling. Als de Islanders zich rondom de vuurkorf hebben verzameld, zijn presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst maar wat nieuwsgierig naar de ervaringen van de deelnemers. Hoewel alle Islanders aangeven het erg leuk te hebben in de villa met z'n allen, zal er toch een en ander gaan veranderen.

"Vanavond is een belangrijke avond. Het is namelijk tijd voor jullie eerste herkoppeling", deelt Holly. "En dat is niet het enige. Degene die vanavond als single overblijft, zal direct de villa moeten verlaten." Aangezien Zoran en Thijn als laatste de villa in zijn gekomen als bombshells, mogen zij als eerst kiezen met wie ze een koppel willen vormen. "Daarna zijn de dames aan zet", geeft Viktor aan.

De nieuwe koppels

Zoran geeft aan dat hij zichzelf voelt bij Vanity en dat hij goede gesprekken met haar heeft gevoerd. Hij kiest er dan ook voor om met haar een koppel te vormen. Thijn kiest voor de dame met wie hij kan lachen en een klik heeft: "De dame met wie ik een koppel wil vormen is: Garbi." Garbi had niet verwacht dat Thijn voor haar zou kiezen, maar is er wel blij mee.

De dames zijn vervolgens aan zet om een koppelpartner te kiezen. Nycole mag als eerste en ze kiest ervoor om met – surprise, surpriseJonna een koppel te vormen. Lena vormt een koppel met Imad. Kimmy kiest ervoor een koppel te vormen met Kengi. Naomi mag als laatst kiezen met wie ze een koppel wil vormen. "De jongen met wie ik een koppel wil vormen is: Kluuk." Dit betekent dat Thymo als single overblijft en de villa moet verlaten.

Afscheid

Vanity vormde eerder een koppel met Thymo en is behoorlijk van slag dat hij de villa moet verlaten. "Ik wou dat het anders was, want hij is een heel lieve, knappe jongen. Hij verdient heel veel. Ik hoop dat hij in Nederland een heel leuk meisje vindt", zegt ze erover.

"Ik ben wel trots op mezelf", deelt Thymo bij zijn afscheid. "Ik heb mijn best gedaan voor het koppel waarin ik heb gezeten. Het mocht alleen niet baten; we pasten niet bij elkaar. Het is niet anders. Ik ben trots op hoe ik het heb aangepakt. Love Island heeft me wel gemotiveerd om weer in de liefde te gaan geloven. Ik ben er nog niet helemaal, maar het is een stapje in de goede richting." Zo is het maar net!

Beeld: Love Island/RTL