Hilarisch: dit detail in Friends is je waarschijnlijk nooit opgevallen

Once you see it, you can't unsee it.

Heb jij Friends ook al meerdere keren helemaal gekeken en kun je er nog steeds geen genoeg van krijgen? We get that! Als je de serie binnenkort nóg een keer gaat kijken, let dan even op dit hilarische detail. Dit was je de eerste (en tweede, derde, vierde…) keer waarschijnlijk niet opgevallen.

Fanpage

Sommige mensen zijn zó dol op de serie, dat ze er speciaal een fanpage voor oprichten. De leden van Facebookpagina Die Hard Fans of ‘Friends’ hebben de serie waarschijnlijk meerdere keren opnieuw gekeken. Enne, dat moet ook wel als je dit gekke detail spot, want dit hadden wij echt nooit opgemerkt.

Aardappel of croissant?

Volgens de oplettende fan ligt er op de taarthouder, die je in meerdere scènes voorbij ziet komen, een aardappel. Wait, what?! Dit was ons nog nooit opgevallen. En wij zijn zeker niet de enige. De foto van die bewuste scène is ondertussen al duizenden keren geliked. Typisch een gevalletje once you see it, you can’t unsee it!

Of het daadwerkelijk een aardappel is die op de taarthouder ligt? We don’t know. De meningen zijn erover verdeeld. Meerdere fans beweren dat als je echt goed kijkt, het ook een croissant zou kunnen zijn. Misschien wat realistischer, maar wel minder grappig. Vind je ook niet?

Bron: Cosmopolitan, Grazia archief | Beeld: Friends

Laatste nieuws