Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze films en series verschijnen in september op Videoland

Van B&B Vol Liefde België tot De Verraders Halloween.

Hoewel we nog volop genieten van augustus, staat september ook alweer voor de deur. Enne, dat betekent dat we weer een hoop nieuwe titels kunnen verwachten op de streamingsdiensten. Videoland deelt alvast welke films en series er in september verschijnen.

Expeditie Robinson

Vanaf 2 september is het weer zover: dan kunnen we genieten van een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson. De kandidaten zijn inmiddels bekend. Zo weten we dat onder meer Jaimie Vaes, Guido Spek, Iris Enthoven, Floris Göbel en Krista Arriëns dit jaar in het survivalprogramma te zien zijn. Dit jaar starten we met een heus Expeditie-weekend op 2 en 3 september. Daarna is het programma elke zondag te zien. We can't wait! 

B&B Vol Liefde België

Het einde van B&B Vol Liefde is helaas alweer in zicht. Ben jij bang dat je straks in een zwart gat valt? No worries. Want vanaf 3 september kun je genieten van B&B Vol Liefde België. Vlaamse B&B-uitbaters in het buitenland krijgen hulp van presentatrice An Lemmens in hun zoektocht naar de liefde. Zo kan hun buitenlandse avontuur écht een sprookje worden... Of toch niet? Extra leuk: het volledige seizoen is in één keer te streamen!

De Verraders Halloween

Halloween komt vroeg dit jaar bij Videoland! Vanaf 30 september is De Verraders Halloween namelijk terug. In deze speciale Halloween-editie van De Verraders zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Dertien BN’ers gaan tot het uiterste in dit bloedstollende, psychologische spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade. Onder leiding van Frank Evenblij duiken de BN’ers in een avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Lukt het de Getrouwen om de Verraders op tijd te ontmaskeren?

Nog veel meer films en series

Maar er zijn nog veel meer films en series te streamen in september. Zo begint op 1 september het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent, dat vooruit te kijken is bij Videoland. Vanaf 2 september is het tweede seizoen van DNA Singers te zien. De film Paddington 2 verschijnt op 6 september. Op 9 september kun je live genieten van GLORY 88 en op 25 september verschijnt de docu Kane: A Story Recorded. Kortom: we hoeven ons niet te vervelen!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk