Nog meer namen bekend: deze BN’ers doen ook mee aan Expeditie Robinson

Dit belooft veel goeds!

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson komt steeds dichterbij. Vanaf 2 september is het zover en kunnen we zien hoe de deelnemers het ervan afbrengen in het survivalprogramma. Inmiddels weten we dat Jaimie Vaes en Guido Spek meedoen. Enne, Grazia mag nu ook vier deelnemers bekendmaken!

Deelnemers

Gedurende de dag worden steeds meer namen van Expeditie Robinson-deelnemers bekendgemaakt. Inmiddels weten we dat Jaimie Vaes, Frits Wester, Chelsey Weimar, Iris Enthoven, Hassan Slaby, Guido Spek en Roosmarijn Wind meedoen. Dat betekent dat nog lang niet alle namen bekend zijn, aangezien er in totaal twintig BN’ers meedoen aan dit seizoen.

Grazia mag echter vandaag ook een paar namen bekendmaken. Wie nog meer meedoen? Chef Roberta Pagnier, Theatermaker Krista Arriëns (bekend van de Sekszusjes), acteur Willem Voogd en trainer en lifestyle-coach Radmilo Soda.

Seizoen 25

Dit is alweer het 25ste seizoen van Expeditie Robinson. De presentatie ligt dit jaar in handen van niemand minder dan Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers. Dit seizoen van het survivalprogramma wordt afgetrapt met een heus Expeditie-weekend. Zo zijn de eerste twee afleveringen op zaterdag 2 en zondag 3 september om 20.00 uur te zien. Daarna is Expeditie Robinson wekelijks op zondag te zien bij RTL 4. We can’t wait!

Beeld: RTL (Shot by Sud)

Laatste nieuws