Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kaj Gorgels en zwangere Jessie Jazz Vuijck delen stralende foto

Jessie Jazz heeft een prachtige babybump!

MTV EMA pre-party 2019

De hoogzwangere Jessie Jazz Vuijck is growing and glowing! Het aftellen kan nu echt beginnen voor haar en partner Kaj Gorgels. De parents to be bereiden zich voor op het aanstaande ouderschap en genieten van wat quality time met z'n tweetjes. Op Instagram deelt Kaj een lieve foto van hen samen, waarop de groeiende babybuik van Jessie Jazz goed te zien is.

Quality time

Hoewel ze er natuurlijk enorm naar uitkijken om hun kleine spruit te ontmoeten, genieten Kaj en Jessie Jazz momenteel nog volop van wat quality time met z'n tweeën op het zonnige Ibiza. Op Instagram deelt Kaj daarom een stralende foto van hem en de aanstaande moeder op het strand. Daarop is haar prachtige babybuik goed te zien. Wauw! "HEERLIJKE PENS! 😍👶🏻", luidt de caption bij het kiekje.

Goede voorbereiding

Omdat een goed begin het halve werk is, bereidt de knappe blondine zich goed voor op de grote dag. “Ben mij langzaam aan het voorbereiden (of eigenlijk al jaren, mijn fascinatie voor bevallen begon al ver voordat ik zwanger was)", deelt de ze onlangs op Instagram. "Ik pak alles aan en dompel mij helemaal onder in alle kennis die er al is”, legt ze uit. “Uiteindelijk gaat mijn lijf dit doen en mag het hoofd uit, maar het geeft zo veel vertrouwen om te weten hoe geniaal het bevallingsproces werkt.”

Het liefst wil de mama in spé thuis bevallen. “Ik geloof in goede voorbereiding. Je weet niet hoe het zal verlopen maar ik bereid me op alles voor. Intentie is: thuisbevalling met mijn birth team.” Toch weet Jessie dat het ook anders kan lopen, waardoor er ook een ziekenhuisplan is gemaakt. “Samen maken we ook een ziekenhuisplan + logistiekplan dat klaarligt en voor iedereen helder is. En vervolgens laat ik het los en vertrouw ik mijn lijf, baby, team en het proces.”

Bron: Instagram @kajstypetjes | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 2019, October 28. Westergas Theater, Amsterdam, the Netherlands. Kaj Gorgels and Jessie Jazz Vuijk at the MTV EMA pre-party 2019.