Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze realityster ziet deelname aan Eurovisie Songfestival wel zitten

Ze is hard aan het werk om deze wens te realiseren.

Eurovision Song Contest Dress Rehearsal

Elk jaar is het weer gissen wie er voor Nederland mee zal doen aan het Eurovisie Songfestival. Bovendien laten sommige artiesten zelf ook weten dat ze wel mee willen doen aan de wedstrijd. Eerder gaven Kraantje Pappie en Bizzey al aan dat ze ons land wel willen vertegenwoordigen, en ook deze realityster ziet het wel zitten om mee te doen aan het Songfestival.

Louisa Janssen

Louisa Janssen zit niet bepaald stil. De realityster is momenteel te zien in Michella en Louisa Werken Mee en binnenkort gaat haar nieuwe programma Louisa & Rowan: Op De Camping van start. En het blijkt dat ze tussen de opnames van de programma's door bezig is met nóg een project. Dit laat ze weten op Instagram.

"Zoals jullie allemaal inmiddels weten is het mijn grote droom om Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival", begint Louisa haar bericht. "De afgelopen maanden ben ik, samen met mijn management, op zoek gegaan naar een geschikt nummer om in te zenden voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival. Hoewel we al een paar goede songs hebben ontvangen, zit er nog niet een nummer bij waarvan ik gelijk dacht: dit is 'm."

Louisa doet dan ook de volgende oproep: "Dus voor degene die nog een fantastisch (Engelstalig) nummer heeft liggen dat bij mij past (en logischerwijs nog nooit is uitgebracht): mail even."

Louisa & Rowan: Op De Camping

Binnenkort is Louisa samen met haar man te zien in Louisa & Rowan: Op De Camping. Samen met nicht Johanna reizen Louisa en Rowan af naar Frankrijk om daar een eigen camping te runnen. Uiteraard komt daar veel meer bij kijken dan het alleen alle campinggasten naar de zin maken. Zo zal het drietal ook diverse klussen moeten doen – die niet allemaal even leuk zijn. Het drietal werkt keihard op de camping, maar er is gelukkig ook ruimte voor een lolletje.

Louisa & Rowan: Op De Camping is vanaf 17 augustus om 20.30 uur te zien bij TLC en wekelijks voor uit te kijken op Discovery+.

Beeld: NL Beeld / Cover Images