Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Op deze datum begint Louisa & Rowan: Op De Camping

We can't wait!

Recent kwam het ge-wel-dige nieuws naar buiten dat Louisa en Rowan weer terugkomen met een nieuw seizoen van hun eigen realityserie. Enne, dit keer is het geen schoonmaken of een bezoek aan Het Gooi. Deze keer gaan de twee namelijk op reis naar Frankrijk om een camping te runnen. Eén ding is in ieder geval al zeker: dat wordt sowieso lachen, gieren, brullen.

Louisa & Rowan: Op De Camping

Louisa en Rowan reizen samen af naar Frankrijk om daar een eigen camping te besturen en het alle campinggasten zoveel mogelijk naar de zin te maken, Of hen dit succesvol afgaat óf dat het eindigt in een totale catastrofe is nog even afwachten... wél is de startdatum van het programma finally bekendgemaakt! En wat blijkt? We hoeven helemaal niet heel lang meer te wachten totdat we dit hilarische koppel weer mogen bewonderen op onze beeldschermen. Louisa & Rowan: Op De Camping is namelijk al te zien op 17 augustus!

Michella en Louisa Werken Mee

Maar dit is niet het enige programma waar we Louisa in kunnen zien schitteren, zo gaan we haar binnenkort samen met Michella Kox zien in Michella en Louisa Werken Mee op Videoland. Enne, ook daar hoeven we niet meer lang te op wachten. Zo deelden Michella en Louisa recent dat de eerste aflevering van hun serie vanaf 17 juli te zien is! En dit programma belooft nu al veel goeds!

“De mensen die niet fan zijn, worden in één klap fan”, stelt Louisa op Instagram. En daar is Michella het helemaal mee eens. “100 procent, kan niet anders. Anders is het maar leedvermaak. Er is niks erger dan ons programma, het was de hel”, verklapt ze alvast. “Voel jij je een depressieve grasparkiet? Nou geloof me, je gaat lachen”, zegt Louisa tot slot.

Louisa & Rowan: Op De Camping is vanaf donderdag 17 augustus om 20:30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te bekijken op Discovery+.

Bron & beeld: TLC