Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met EOTBDD's Lakeisha en Taier

Awh!

Echte liefde vinden in Ex on the Beach: Double Dutch? Dat gebeurt zelden. Toch lukte het een paar kandidaten wel om de ware te vinden tijdens hun deelname. Zo zijn Lakeisha en Taier nog steeds dolgelukkig met elkaar. Aan FunX vertelt Lakeisha hoe het nu met ze gaat.

Deelname Ex on the Beach

Vorig jaar waren Lakeisha en Taier te zien in Ex on the Beach: Double Dutch. Aangezien het programma in het teken staat van exen en lust, had Lakeisha nooit het idee in gedachten dat ze de liefde van haar leven zou tegenkomen. "Ik had het echt nooit verwacht", geeft ze toe.

Tijdens de opnames konden Lakeisha en Taier echter niet om hun connectie heen. De twee gaan dan ook met elkaar op date. Als ze tijdens de date met kaarten moeten aangeven of ze geïnteresseerd zijn in lust of liefde, pakt Taier de lustkaart. Ondanks dat Taier voor de lustkaart kiest, besluit Lakeisha kenbaar te maken dat ze interesse heeft in liefde.

Terug in Nederland

Uiteindelijk blijkt ook Taier interesse te hebben in Lakeisha. Terug in Nederland besluiten de dames dan ook contact te houden. "In de villa was het nog aftasten, maar toen we in Nederland afspraken, begon het wel op te bloeien." Hun eerste date (uit eten en naar de bioscoop) was zo'n succes dat de twee elkaar sindsdien elke dag spraken. Tijdens Amsterdam Pride maakten Taier en Lakeisha hun relatie vorig jaar officieel.

De lovebirds zijn nu een jaar samen, en het gaat nog steeds hartstikke goed tussen ze. "We kunnen het heel goed met elkaar vinden, dus het gaat allemaal vanzelf." Awh!

Bron: FunX | Beeld: Instagram Taier en Lakeisha