Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes binnenkort te zien op het witte doek

In deze film gaat ze spelen.

Heel leuk nieuws voor Jaimie Vaes. Ze maakt binnenkort namelijk haar speelfilmdebuut. Zo heeft ze een bijrol in de Nederlandse komedie SCOTOE in de wacht gesleept.

Verhaallijn

SCOTOE draait om Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara), twee streetwise rechercheurs die op geheel eigen wijze misdaden proberen op te lossen. Het lijkt erop dat de heren van alles gaan zien en meemaken: waaronder een modeshow. Niemand minder dan Jaimie is de presentatrice van de modeshow. Zo laat distributeur Independent Films weten. Wij zijn in elk geval heel benieuwd!

Andere namen

Naast Jaimie schitteren er nog veel meer BN'ers in de film. Zo hebben onder meer Rose Bertram, Vonneke Bonneke, Oscar Aerts, Ferdi Stofmeel, André Dongelmans, Nick Golterman Daphne Deckers en Emma Deckers ook een rol in de film gescoord.

Eerder werd bekend gemaakt dat Melisa Aslı Pamuk ook in de film te zien is. Melisa – die geboren is in Haarlem – werd in 2011 gekroond tot Miss Turkije. In Turkije is ze een van de bekendste actrices en heeft ze in twaalf Turkse series gespeeld. SCOTOE wordt haar allereerste Nederlandse bioscoopfilm.

De opnames van SCOTOE zijn deze week van start gegaan. Vanaf 1 februari 2024 is de film te zien op het witte doek.

Bron: Independent Films, RTL Boulevard | Fotografie: Ruud Janssen | Visagie: Mitzy Malu