Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Laura en Roger onthullen geslacht van hun baby tijdens gender reveal

It's a...

Laura en Roger deelden in juni het heuglijke nieuws dat ze een kindje verwachten. Tijdens een gender reveal afgelopen weekend zijn de twee erachter gekomen dat ze binnenkort een meisje mogen verwelkomen.

Gender reveal

Op Instagram deelden Laura en Roger dat het gistermiddag tijd was voor hun gender reveal. Een van de aanwezigen – Christian, die met zijn toenmalige vriendin Angela aan hetzelfde seizoen van Temptation Island meedeed – heeft in zijn Instagram Stories gedeeld dat Laura en Roger een meisje verwachten. Zo is op de beelden te zien dat er roze poeder uit de poederkanonnen komt. Hoe leuk!

Zwangerschap

Vorig jaar vroeg Roger zijn grote liefde Laura ten huwelijk tijdens een bijzondere flashmob. "She said yes!", liet hij destijds weten. "Ik ben de gelukkigste man op aarde."

Inmiddels hebben de twee hun liefde niet alleen bezegeld met een verloving, maar ook met een zwangerschap. Begin juni deelden Laura en Roger het heuglijke nieuws dat ze een kindje verwachten. "The time is near. Papa en mama kunnen niet wachten tot je er bent", kondigde Laura op Instagram aan. Inmiddels is Laura zo'n vijf maanden in verwachting.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island