Oeh: komen Temptations Angela en Christian weer bij elkaar?

'Chapter number two', aldus Angela.

Lees ook

Een romantisch diner bij kaarslicht, maar dan samen met je ex: wij bedanken ervoor. Speciaal voor het programma Eating with my Ex: Going Dutch namen Temptations Angela en Christian wél de sprong in het diepe. Enne, daarbij kwamen een heleboel oude emoties naar boven.

Relatiebreuk

Back in 2020 slaagden Angela en Christian met vlag en wimpel voor de ultieme relatietest aka Temptation Island. Helaas besloten de twee niet veel later alsnog een punt achter hun relatie te zetten. Eén van de redenen hiervoor was dat Angela dolgraag wilde trouwen, terwijl Christian nog twijfelde. “Ik was er een paar jaar geleden al klaar voor. Maar Chris twijfelde nog een beetje, dus dat was een gevoelig punt”, vertelde zij destijds aan Grazia.

Gelukkiger

Inmiddels zijn Angela en Christian zo’n twee jaar uit elkaar, maar aan tafel in Eating with my Ex: Going Dutch blijkt dat er nog behoorlijk wat gevoelens in het spel zijn. Zo stelt Angela haar ex de vraag of hij gelukkiger is nu ze uit elkaar zijn. “Niet alles met die laatste maanden vergelijken alsjeblieft, in het algemeen”, zegt ze wanneer ze ziet dat Christian twijfelt. Vervolgens vertelt Christian dat hij het vrijgezelle leven fijn vindt, maar dat het nu wel wat lang duurt.

“Single zijn is wel oké. Dagen, weken… Maar elke nacht single zijn… dat is te veel. Op dit moment ben ik gelukkig, maar ik was ook gelukkig met jou”, vertelt hij. “Het is niet te vergelijken, want het is een andere vorm van geluk. Zoals ik al zei: ik heb liever een relatie dan dat ik single ben.”

Nieuw hoofdstuk

Vervolgens kaatst Christian de bal terug en vraagt hij Angela wat zij mist aan hun relatie. “Ik kon helemaal mezelf zijn en we hadden heel veel plezier samen op reis. Dat was altijd leuk. Het was mooi”, antwoordt zij. “Het was”, benadrukt Chris. Al denkt Angela daar anders over: “We kunnen nog steeds een leuke toekomst hebben samen. Chapter number two.

Bekijk het fragment hieronder:

Andere ex-koppels

Naast Angela en Christian zien we ook het veelbesproken stel Odim en Jørney van Ex on the Beach: Double Dutch terug in het programma. Dat is niet alles, want ook Temptations Jaydi en Ricky hebben een emotioneel weerzien en EOTBDD’s Dusty heeft nog het een en ander te bespreken met ex-vriendin Lisa. Kortom: genoeg drama om van te genieten! Eating with my Ex: Going Dutch is elke vrijdag te zien op discovery+.

Bron en beeld: Eating with my Ex (discovery+)

Laatste nieuws

Zie ook