Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what! Deze handige iPhone-truc kenden we nog niet

Dit gaat je heel veel tijd besparen.

Ben jij de trotse eigenaar van een iPhone? Dan weet je natuurlijk dat deze telefoons een heleboel handige trucjes en sneltoetsen hebben. Tóch blijven we bijna dagelijks nog mogelijkheden tegenkomen waarvan we het bestaan niet wisten. Zo deelt Donny Roelvink op TikTok een erg handig trucje.

Handig trucje

"Oké, ik ben dus achter iets gekomen. Ik weet niet of dit al landelijk bekend is, maar voor de mensen die dit niet weten – zoals ik – dit moet je weten", zegt Donny Roelvink in een TikTok-video. "Als je op de iPhone een zin hebt getypt, en stel je voor je hebt een spelfout gemaakt en je wilt er tussen met je duim... Ik kende al het trucje met je duim zo ingedrukt, maar het gebeurt ook vaak dat je er dan naast zit", legt hij uit. Maar er blijkt nog een ander handigheidje te zijn. "Ik kom er dus serieus sinds vandaag achter dat je ook je spatie ingedrukt kunt houden en dat je dat gewoon heel accuraat ertussen kan komen. Ben ik nou achterlijk of ben ik de enige die dit niet wist?" lacht hij.

https://www.tiktok.com/@donnyroelvink/video/7254237597357198619

Niet de enige

"Zeg me alsjeblieft dat ik niet de enige ben? 😂" schrijft Donny bij de video waarin hij zijn pas ontdekte lifehack uitlegt. En inderdaad, hij blijkt niet de enige te zijn die deze truc nog niet kent. "Wow dat wist ik niet vet handig" en "Ik dacht, ik deel deze tip ff met mijn kids. Ze zijn nog steeds in shock dat ik dit niet wist en ben meteen bestempeld als bejaarde", klinkt het in de reacties. Anderen daarentegen wisten dit wel allang. "Mensen weten dit niet?", "Zo dit is wel de tip van de dag" en "Dat wist ik al heel lang", reageren volgers. Ha!

Bron: TikTok @donnyroelvink | Beeld: Adobe Stock