Cute: Kaj Gorgels deelt kiekje met Monica Geuze uit de oude doos

'Inmiddels zes jaar geleden', schrijft Kaj bij de foto.

Monica Geuze en Kaj Gorgels go way back. De twee zijn al flink wat jaren goed bevriend en kletsen wekelijks bij in hun eigen podcast Geuze & Gorgels. Deze podcast staat dit jaar op nummer één in de Spotify-lijsten, dus dat vierde Kaj met een schattig kiekje uit de oude doos.

Uit de oude doos

“Inmiddels 6 jaar later en een bos schaamhaar verder dan deze foto 😂”, begint Kaj bij de foto op Instagram. Op het oude kiekje zien we de jonge Monica en Kaj met een big smile de camera inkijken.

“Blijkbaar zijn we de meest beluisterde podcast van het afgelopen jaar in Nederland geworden en dat is toch wel heel kick, want deze twee kneuzen willen gewoon lekker ouwehoeren over hun vriendschap en dat daar zoveel mensen van zouden meegenieten, hadden we vorig jaar niet verwacht.”

Groot nieuws

Dat menig luisteraar geniet van alle hilarische verhalen van de twee, moge duidelijk zijn. Gister was het tijd voor de jaarlijkse Spotify Wrapped-lijsten – die we overal op Instagram voorbij zien komen – en hieruit bleek dat Geuze & Gorgels in Nederland de best beluisterde podcast is.

Enne, voor de fans van de podcast deelt Kaj een geheimzinnig nieuwtje. “De voorbereidingen voor seizoen 2 zijn al begonnen en we gaan de hele zaak in 2022 nog eens effe flink uitbreiden. STAY TUNED.” Wij zijn benieuwd!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws