Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait what? EOTB's Michelle heeft het bed gedeeld met déze oud-deelnemer

En hoe zit dat met Ellen?

Ex On The Beach: Double Dutch is al een tijdje afgelopen, maar we kunnen nog steeds genieten van de sexy singles op social media. Zo zijn er al een aantal ex-deelnemers te gast geweest bij YouTuber Nick Eshuis. Enne, dit keer zijn dat Ellen en Michelle om te praten over hun deelname.

Spijt van deelname

Ellen kennen we allemaal als het 'konijntje' in Ex On The Beach: Double Dutch. Na de opnames maakte de blondine heel erg duidelijk dat ze spijt had van haar deelname, maar hoe zit dat nu?

Als Nick aan de dames vraagt of ze later misschien spijt gaan krijgen van het programma hebben de dames meteen hun mening klaarstaan. "Nee", stelt Michelle. "Nee. Ik heb ook gehoord dat het niet lang online blijft, dat het snel weg wordt gehaald", legt Ellen uit. Ook was ze niet bang voor de reacties van de kijkers. "Weet je wat het is, er zijn zoveel mensen die sneakyer en erger zijn dan mij, maar dat zie je niet." True that!

Plasincident

Ook het plasincident kwam in de video naar voren. "Ik dacht echt dat er meer haat naar jou zou worden gegooid", zegt Nick tegen Ellen. "Ik heb echt niks van haat gekregen. Ik was in shock", reageert Ellen. "Maar iedereen haatte op Cynthia hé", haakt Michelle daarop in.

Bed delen

Dat de twee dames niet hebben stilgezeten tijdens het programma is een ding wat zeker is, maar hoe zit dat na de opnames? Nick vraagt het tweetal dan ook of ze in Nederland en België het bed al eens hebben gedeeld met oud-deelnemers van het programma.

"Nee", lacht Michelle. "Van seizoen 7", onthult ze dan. En ra ra, wie zou dat nou zijn? Dusty natuurlijk! Ellen is daarentegen verdacht stil. "Kennen wij hem?", vraagt Nick. "Als ik die naam roep ben ik gelijk geblokkeerd", zegt ze dan lachend. Hm, wie zou dat zijn?

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Videostill Nick Eshuis