Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! EOTB-Ellen verbluft volgers met bikinikiekje

Stunning!

Ellen was een van de knappe singles tijdens het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Door haar deelname heeft de blondine een behoorlijke achterban aan volgers op Instagram opgebouwd. Enne, die verbluft ze met een prachtig bikinikiekje!

Vakantiekiekje

De opnames van EOTBDD zitten er voor de blondine al een tijdje op en dus kan er nu genoten worden van een heerlijke vakantie op een zonnige bestemming. Ellen heeft het er duidelijk van genomen en plaatste de afgelopen dagen al een paar vakantiekiekjes. Gisteren plaatste ze een strandfoto, waarin ze schittert in een roze bikini met matchende bucket hat. "Me again", schrijft ze in de caption. Looking good, Ellen!

De foto valt duidelijk in de smaak bij haar volgers. Zo reageert EOTB-collega Megan: "Wow !😍❤️". En laat EOTB-Lynn vlammetjes achter in de comments.

Spijt

Al tijdens haar deelname aan Ex on the Beach gaf Ellen aan dat ze spijt heeft van haar acties daar. “Real truth how I am sitting every sunday watching myself… Het doet me allemaal oprecht zoveel pijn om te zien hoe ik was. Ik kan alles wel gaan ownen, maar dat wil ik gewoon zelf niet”, schreef ze een poos geleden op Instagram. Ook liet ze weten dat sinds haar deelname druk bezig is om zichzelf te verbeteren. “Ik heb echt spijt en doe echt mijn best om zo mijn echte ik en goeie en lieve kantjes te tonen”, aldus Ellen.

Bron & Beeld: Instagram @ellenofficial__ , MTV