Er komt een Polly Pocket-film en Lily Collins speelt de hoofdrol

Exciting!

Na het grote succes van Barbie kon een nieuwe Mattel-film natuurlijk niet uitblijven. Filmmakers zijn al druk in de weer om het volgende speelgoed tot leven te wekken en het lijkt erop dat we binnenkort een real life Polly Pocket op het witte doek gaan zien!

Nieuwe film

We zijn nog in de ban van de Barbie-film, maar ondertussen kunnen we ons stiekem al gaan opmaken voor nog meer films over het speelgoed van Mattel. Mattel Films-hoofd Robbie Brenner heeft aan Variety laten weten dat er al druk wordt nagedacht over nieuwe films. Enne, voor een van die films is zelfs al een hoofdrolspeelster gevonden. Niemand minder dan Lilly Collins (aka Emily in Paris) zal namelijk in de Polly Pocket-film gaan spelen.

Samenwerking

Ook is de regisseur voor de film al bekend. Lena Dunham zal de film gaan regisseren en het script gaan schrijven. “Allereerst zijn het twee van mijn favoriete dames ooit,” vertelde Robbie Brenner over Collins (34) en Dunham (37). Ze omschreef Dunhams script voor de film als “geweldig.” We weten alleen dat de film gaat over een meisje dat een bijzondere band krijgt met een pocked-sized vrouw. Meer weten we nog niet over de verhaallijn helaas.

“Het was een geweldige samenwerking. Lena is zo meewerkend en stroopt haar mouwen op en houdt er echt van om notities te maken en te luisteren. Ze is ongelooflijk”, voegde Brenner eraan toe. “Lily is zo slim en zo specifiek en productief. Het is gewoon een ongelooflijke samenwerking geweest, dus we zijn er erg blij mee. Hopelijk maken we de film op een bepaald moment in de toekomst.” Oeh, dat hopen wij ook!

Bron: Variety, People | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws