Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pip Pellens onthult geslacht eerste kindje

'Wanneer je het geslacht weet, kun je toch nog beter een voorstelling maken'

Pip Pellens en Pim Wessels deelden een aantal maanden geleden dat ze in verwachting zijn van een kleine spruit. Inmiddels is de actrice dertig weken zwanger, wat betekent dat ze nu ook al een tijdje weten wat het geslacht van hun eerste kindje wordt. In gesprek met Kek Mama onthult de trotse mommy to be of het een jongetje of een meisje wordt. Exciting!

Het geslacht

"We voelden allebei dat het een meisje zou worden en dat gevoel bleek te kloppen", onthult Pip in het gesprek. "Toch gek is dat. Achteraf gezien had ik wel een pretecho gewild. Ik vond het nu wel heel lang wachten tot we het wisten", laat ze dan weten.

De twee zijn hartstikke blij dat ze een meisje krijgen, maar zouden natuurlijk net zo gelukkig zijn als het een jongetje zou worden, zo onthult ze. "Een jongetje was net zo welkom geweest, maar wanneer je het geslacht weet, kun je toch nog beter een voorstelling maken en samen fantaseren over hoe het gaat zijn. Ik hoop dat ze net zo cute is als Pim. En net zo slim." Ha!

Prima periode

Ook vertelt de actrice hoe de zwangerschap haar tot nu toe bevalt. "Misschien heb ik geluk of zijn het de genen, maar ik zit in een prima periode", zo laat ze weten. "Ik heb vooral honger, héél veel honger. Misselijk ben ik maar twee weken geweest. Net toen ik dacht: ik hoop niet dat dit heel lang gaat duren, was het ook alweer voorbij." Thank God! Wel vindt ze het soms zwaar om de baby mee te dragen in haar dagelijkse routines. "We wonen op driehoog; die trappen worden wel steeds zwaarder."

Enne, naast dat die trappen natuurlijk to die for zijn, heeft Pip ook nog eens last van een zwangerschapsbrein. "Dat werkt niet mee. Op woorden komen is echt een ramp en ik vergeet hele gesprekken. Dat gevoel, alsof mijn brein me in de steek laat, vind ik wel lastig."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld