Zien: zo zagen Pip Pellens en Pim Wessels er vroeger uit

De twee verschenen vroeger al regelmatig samen op de rode loper.

Lees ook

Toen Pip Pellens en Pim Wessels elkaar tijdens hun rol in de musical Lover of Loser leerden kennen was het meteen duidelijk: de twee zijn een match. Sindsdien is het koppel onafscheidelijk en gaven de twee elkaar in het begin van 2021 zelfs het jawoord. De lovebirds zijn inmiddels al bijna tien(!) jaar samen, maar hoe zagen Pip en Pim er vroeger eigenlijk uit?

Nog altijd verliefd

“Ik ben echt kleffe Harry, als Pim één dag van huis is geweest, ben ik helemaal blij om hem weer te zien”, wist Pip een korte tijd geleden nog in een interview met Beau Monde te vertellen. Pip is na al die jaren nog dolverliefd op Pim en kan goed omschrijven waarom haar hubby zo goed bij haar past. “Met hem gaat alles vanzelf. Hij is lief, attent, slim en grappig, we kennen elkaars moods en kunnen daar heel goed op inspelen. Daarnaast is hij echt mijn allerbeste vriend. Ik zou iedereen een Pim toewensen.”

Ook zijn de twee partners in crime onlangs aan een eigen podcast begonnen. “Wij – Pip Pellens en Pim Wessels – hebben onszelf gebombardeerd tot relatie-experts en willen graag samen met jullie uitzoeken wat nou het geheim is achter een goede Rela, Prela, Kwarrel of Scharrel. We praten over onze eigen ervaringen en bespreken verhalen die we anoniem van jullie opgestuurd hebben gekregen”, vertelde Pip.

Uit de oude doos

Inmiddels zijn de twee al flink wat jaren samen, dus over een steady relatie kunnen Pip en Pim zeker spreken. Al vanaf het begin van hun relatie gingen de twee hand in hand menig rode loper af. Enne, daar zijn nog genoeg leuke beelden van. Benieuwd hoe Pip en Pim er vroeger uitzagen? Wij zetten een aantal kiekjes voor je op een rij.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook