Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Fabrizio is vanavond in dit Nederlandse tv-programma te zien

Fabrizio keert vanavond terug op de buis.

We zien realitysterren regelmatig terugkeren op tv in een nieuw programma. Zo doen sommige oud-deelnemers van een datingshow mee aan De Alleskunner of Million Dollar Island, maar hebben we ook al een paar sterren in Steenrijk, Straatarm gezien. In dat laatste programma gaan we vanavond opnieuw een oude bekende zien.

Andere realitysterren

Eerder zagen we al Temptation-sterren Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman in Steenrijk, Straatarm voorbijkomen. Ook Love Islands Lotte van Leeuwen deed al eens mee. Enne, vanavond wordt de aflevering van Fabrizio weer opnieuw uitgezonden op SBS6. Het gaat dus wel om een herhaling, want het is al even geleden dat we de voormalig Bachelor konden zien in het programma. Sterker nog, dit is al bijna drie jaar geleden! Wow!

Deelname

“Leuk om mezelf eens van een andere kant te kunnen laten zien, dan opgesloten in een of andere villa met vrijgezellen”, grapte hij destijds over de aflevering. "Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat deze ervaring zoveel los zou maken. Het geeft je het besef dat het echte geluk niet achter geld of luxe schuilgaat. Natuurlijk is het leuk om eens gek te doen, of om niet te hoeven nadenken over wat je allemaal koopt. Waar het echt om draait, zijn de mensen die dicht bij je staan en waar alles mee kunt delen”, aldus Fabrizio toen.

De herhalingsaflevering van Steenrijk, Straatarm is vanavond om 20:30 op SBS6 te zien.

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld