Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je hebben: het handige bamboe kledingrek van de Action

Moet je hebben!

De Action is back met een nieuwe musthave voor je huis! Dit keer is het dit superhandige én fashionable kledingrek van bamboe. Was je dus nog op zoek naar een kledingrek waar jij je mooiste kledingstukken aan kan hangen? Dan ben je bij de Action aan het juiste adres!

Bamboe kledingrek van Action

Het duurzame bamboe kledingrek van de Action is niet alleen handig om je kleding aan op te hangen, het bevat ook nog eens drie planken, twee aan de onderkant en eentje bovenop, waar je bijvoorbeeld schoenen, tasjes, hoeden of petten op kunt zetten. Genoeg ruimte én multifunctioneel dus! Zet 'm bijvoorbeeld als statement piece in je gang, of plaats 'm in de slaapkamer. Zo heb je in ieder geval alles wat je nodig hebt gemakkelijk bij de hand.

Voor een prikkie

Action zou de Action natuurlijk niet zijn als ze het kledingrek niet voor 'n prikkie online zouden zetten. Ofcourse they did! Voor €49,95 heb je dit superhandige kledingrek al in je huis staan. Een echt koopje als je het ons vraagt. Let wel op: het bamboe kledingrek van de Action kan je helaas niet in het dichtstbijzijnde filiaal ophalen. Sad! Het product is namelijk alleen maar online verkrijgbaar. Deze móet je hebben! Wees er dus snel bij want op is ook echt op.

Climate Cube airco

Enne, als je toch bezig bent met online shoppen op de website van Action, kijk dan ook meteen eens naar de Climate Cube ventilator! Verwarmen, koelen, of als ventilator dienen: de Climate Cube ventilator van Action kan het allemaal en je scoort ‘m al voor €39,95. Enne, om deze gadget te bemachtigen, hoef je niet eens de hitte te trotseren. Je bestelt ‘m namelijk gemakkelijk online. Eenmaal bij jou thuis, neem je de kleine luchtverkoeler gemakkelijk overal mee naartoe. Hij is namelijk voorzien van een handige handgreep en weegt bijna niets.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Emily in Paris