Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zomer musthave: Action verkoopt een 2-in-1 vuurkorf mét grill

En ook nog eens voor 'n prikkie!

Nu de zomerse temperaturen weer lekker aanhouden, is het natuurlijk een must om gezellig met je vrienden of familie te genieten van een hapje en een drankje in de achtertuin. En hoe kan dat nou beter dan met de 2-in-1 vuurkorf van de Action? Wij zijn fan!

2-in-1 vuurkorf met grill

Action zou natuurlijk de Action niet zijn als ze weer een te gekke zomer musthave voor 'n prikkie in hun assortiment hebben. Dit keer is dat de 2-in-1 vuurkorf mét grill, de perfecte vervanger voor een barbecue! Dat wil je toch hebben?

De vuurkorf is van het merk RedFire, en is een 2-in-1 vuurkorf met grill. Je kan dus op de kookplaat eten bereiden en dus ook nog eens eten grillen op de grill. Handig, toch? Vooral als je met een grote groep gaat eten is deze vuurkorf dus een geweldige uitvinding. Nóg een pluspunt: als het 's avonds afkoelt kun je 'm ook nog eens gebruiken als verwarming.

Prikkie

Misschien nog even goed om te weten is dat de vuurkorf in het matzwart komt en gemaakt is van gepoedercoat staal. Ook is de vuurkorf makkelijk te verplaatsen, aangezien hij een kleine 11 kilo weegt. Daarnaast koop je 'm – vergeleken met een barbecue – voor een prikkie! De 2-in-1 vuurkorf heeft namelijk een schappelijke prijs van €129. Let wel op: de vorige keer waren de vuurkorven binnen no-time uitverkocht, dus wees er dit keer snel bij!

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe Stock