Win: 1x een overnachting voor 2 personen bij nhow Amsterdam RAI

Maak kans op een heel fijne overnachting!

Zin om even lekker weg te gaan deze zomer? Snappen we! Wij tippen in de nieuwste Grazia dan ook de leukste hotels van deze zomer, perfect voor jouw getaway in eigen land. Enne, dat is nog niet alles. We mogen ook drie hotelovernachtingen weggeven, waaronder een overnachting bij nhow Amsterdam RAI!

nhow Amsterdam RAI

Alle hotels van nhow hebben een wow-factor, zo ook die bij Amsterdam RAI. In dit designhotel, dat is ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas, gaan kunst, design en interieur hand in hand. Elk van de 650 kleurrijke kamers is geïnspireerd door een windrichting en heeft ramen van de vloer tot het plafond. Wat je dan krijgt? Altijd een grandioos uitzicht over de stad. Maar je krijgt pas echt een adembenemend uitzicht in het restaurant en de cocktailbar op de 24e (en hoogste) verdieping, dat deze zomer wordt geopend.

nhow Amsterdam

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om bij nhow Amsterdam RAI te overnachten? Snappen we! We mogen daarom 1x een overnachting voor 2 personen weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met 14 augustus 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Let op: de datum voor de overnachting is afhankelijk van beschikbaarheid.

Laatste nieuws