Robbert Rodenburg onthult namen nieuw seizoen Open Kaart

'Een naam die al minstens anderhalf jaar op mijn lijstje stond'

Lees ook

Vandaag gaat er een gloednieuw seizoen van Open Kaart van start. In deze succesvolle serie heeft Robbert Rodenburg al heel veel bekendheden gesproken, en ook dit seizoen heeft hij weer een aantal grote namen gestrikt. In gesprek met LINDA.meiden onthult de presentator alvast een aantal gasten.

Open Kaart

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je de serie nog niet kennen, hierbij een kleine recap. In Open Kaart ontvangt Robbert Rodenburg gasten met wie hij openhartige gesprekken voert. Om en om beantwoorden ze vragen over diepgaande, actuele en gevoelige onderwerpen, waardoor gasten vaak heel open hun verhaal delen. In de afgelopen twee jaar heeft Robbert al vele grote namen tegenover zich gehad, waaronder Eloise van Oranje, André van Duin, Hugo de Jonge, Romee Strijd, Sylvie Meis and many more.

Nieuw seizoen

Onlangs deed Robbert al een guest reveal, waarbij hij de eerste naam voor het nieuwe seizoen bekendmaakte. Niemand minder dan schaatsster Jutta Leerdam zal te gast zijn! In gesprek met LINDA.meiden onthult de presentator nog een aantal nieuwe namen, al wil hij nog niet alles prijsgeven. “Er moet nog een aantal opnames plaatsvinden volgende week, dus die namen durf ik nog niet te onthullen. Maar afgelopen week hebben we een aantal draaidagen gehad waar ik wél al wat over kan delen.”

Sporters

Naast Jutta zijn er dit seizoen nog meer sporters te gast. “We trappen af met de aflevering met Wesley Sneijder: een naam die al minstens anderhalf jaar op mijn lijstje stond”, onthult Robbert. “Verder spreek ik Rico Verhoeven én – nadat het al drie jaar lang onder elke video wordt aangevraagd – Rijk Hofman. Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van Open Kaart gaat vandaag, 30 maart, van start. We can’t wait! 

Bron: LINDA. | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

Zie ook