Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x zomerjurkjes van MS Mode t.w.v. €49,99

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

It’s Wednesday, Winning Wednesday! Dat betekent dat er natuurlijk weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat! Dit keer mogen we 2 zomerjurkjes van MS Mode t.w.v. €49,99 weggeven.

Gorgeous Green

Op zoek naar leuke zomerjurkjes? MS Mode to the rescue. Bij MS Mode vind je alle items die jouw zomer compleet maken. Van prachtige off-shoulder dresses tot fijne tunieken en van de leukste badpakken tot handige accessoires: je kunt het er allemaal vinden.

Ook weet de modeketen maar al te goed in te haken op de huidige trends. Zo is groen dé kleur van de zomer en vind je dan ook veel items met deze fijne kleur terug in de collecties van MS Mode. Ga bijvoorbeeld voor een groene print of een volledig groene look. Combineer deze items met sandalen en een zonnehoed voor een zomerse touch. Of maak je look met loafers en een lerenjasje compleet voor een stoere look.

Jurkjes

Een van onze favoriete jurken uit de collectie? Dat is deze groene zomerse maxi jurk die verkrijgbaar is in de maten: 40, 42, 44, 46, 48, 50 en 52. Deze jurk is gemaakt van viscose en is lekker luchtig. De perfecte jurk voor een dagje strand dus!

Winning Wednesday Ms Mode Zomerse maxi jurk

Een ander item waar wij een oogje op hebben is de off-shoulder jurk met print die verkrijgbaar is in de maten M, L, XL en XXL. Combineer deze jurk met een paar hakken voor een classy look of draag er cowboy boots onder voor een fijne festival outfit.

Winning Wednesday Ms Mode Zomerse maxi jurk

Win, win, win

Wil jij kans maken op een van deze jurken? Wij mogen van elke jurk één paar weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='82']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 1 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.