Ahw: Joan Pronk deelt beelden eerste echo

Ook maken de twee bekend dat de gender reveal niet lang meer zal duren!

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat lovebirds Joan Pronk en Niek Marijnissen bekendmaakten dat ze hun eerste kindje verwachten. En nu, twintig weken later, delen de twee hun reactie op de allereerste echo én onthullen ze dat ze binnenkort hun gender reveal party hebben. Exciting!

Eerste echo

Joan en Niek deelden afgelopen dinsdag een video waarin we kunnen zien dat ze hun eerste echo hadden. “Dit was twee maanden geleden toen wij voor het eerst het hartje van ons eerste kindje hoorde kloppen ❤️”, begint Joan op haar Instagram-pagina. “Vanavond alweer mijn 20 weken echo en dan krijgen wij een enveloppe mee waarin het geslacht staat van ons kindje.. Maar, wij houden het even spannend, want binnenkort hebben wij onze Baby gender reveal party 💕💙”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk)

Reacties

Naast alle lieve reacties reageert ook trotse papa to be Niek onder de video: “Dit was zo mooi en onwerkelijk om voor het eerst het hartje te horen kloppen ❤️.” Enne: volgers van de knappe brunette zijn het in ieder geval massaal eens over het geslacht: “Zo benieuwd, ik denk een jongen 💙😍”, schrijft iemand. “Jongetje 100%” en “💙💙💙 jongetje”, reageren anderen. Wij zijn benieuwd!

Liefde

In De Bachelorette wist Niek het hart van Gaby Blaaser nét niet te veroveren en hoewel Joan in Love Island de liefde in eerste instantie vond bij Mert Okatan, besloten de twee na een jaartje een punt te zetten achter hun relatie. Inmiddels zijn Joan en Niek, die elkaar leerden kennen tijdens het programma Like Me, I’m Famous, helemaal happily in love. De kleine spruit is echter niet het eerste gezinslid dat de twee verwelkomden, want hun liefde werd eerder al bezegeld met een superschattig hondje.

Bron: Instagram @joanpronk | Beeld: NL Beeld, Instagram @joanpronk

Laatste nieuws