Must listen: derde seizoen CHANEL Connects-podcast nu te beluisteren

Een enorme tip voor podcastliefhebbers!

Ben jij ook zo dol op podcasts? Dan hebben we een geweldige luistertip voor je! Het derde seizoen van de podcastserie CHANEL Connects is namelijk vanaf nu te beluisteren. In een gloednieuw seizoen van de veelgeprezen podcast gaan artiesten, creators en opinieleiders wederom met elkaar in gesprek. Een must listen!

Over de podcast

De kruisingen tussen technologie en verbeelding, feit en fictie in autobiografieën en filmische inspiratie: het zijn enkele onderwerpen die aan bod komen in een van de acht afleveringen van het derde seizoen van CHANEL Connect. Hiervoor koppelt het modehuis twee visionairs aan elkaar, die gedurende 25 minuten verschillende onderwerpen bespreken. Enne, hiervoor strikte CHANEL grote namen. Denk hiervoor aan onder anderen architect Frida Escobedo, entrepreneur John Gray, designer Yinka Ilori, composer Kelsey Lu en digital artist Sarah Meyohas.

Speciale aflevering

Ook actrice en producer Penélope Cruz komt aan het woord. Aan haar talent wijdt CHANEL Connects zelfs een speciale aflevering. Hierin wordt ze gekoppeld aan regisseur Carla Simón – die erin slaagde om het grotere publiek te trekken met haar Catalaanse films. In Madrid treffen de twee filmmakers elkaar waar ze praten over politiek, het ouderschap en de moed die je nodig hebt om een adempauze in te lassen.

CHANEL connects is vanaf nu te streamen via chanel.com en op alle podcast-streamingplatforms. 

Bron en beeld: CHANEL

Laatste nieuws