Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít product is de holy grail voor een droge huid

Een droge huid is namelijk écht een no go in de zomer, right?

Nu het zomerse weer in aantocht is – pfoe, al die hittegolven zijn we écht niet gewend – is de kans heel erg groot dat je huid uitdroogt. Iets wat je natuurlijk niet wil laten zien als je met je zongebruinde huidje wil flaneren. Enne, daarom is het dus uiterst belangrijk dat je je huid goed verzorgt met het warme weer.

Droge huid

Natuurlijk willen we er allemaal gelikt uitzien in de zomer, right? Dan zijn droge benen en armen dus een echte no go. Je kent het wel: je smeert je een weg in de rondte met bodylotion zodat je geen boter, kaas en eieren in je huid kan graveren, maar na een aantal uren komt die witte waas weer over je huid. Oh no! En nu? Waarschijnlijk ben je ten einde raad, maar goed nieuws: wij hebben dé holy grail gevonden voor je droge huid in de zomer.

Essential Infusion Dry Oil

Nu we de natural look helemaal omarmen en dus totaal niet meer bezig zijn met de heavy make-up looks en bijvoorbeeld een perfect zittende krul in de zomer, moeten we natuurlijk onze skincare daar ook op aan laten sluiten. Enne, met de Essential Infusion Dry Oil van G.M. Collin komen we daar een heel einde mee. Deze olie zorgt er namelijk voor dat je huid soepeler en gladder wordt doordat het de vochtbarrière van je huid intensief aanvult.

Nóg beter: het product bestaat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Amazing! Daarnaast is het product ook nog eens parabeen vrij, mineral oil vrij, glutenvrij, milieuvriendelijk, en is het niet getest op dieren.

Beeld: G.M. Collin 

How to apply

Daarnaast is het product supermakkelijk in gebruik. Nadat je je natural make-up look van je gezicht hebt gehaald, doe je ongeveer twee milliliter van de olie in je handpalm. Dan masseer je het heerlijk in op je gezicht, je hals en je decolleté. Doe dit dan net zolang tot de olie helemaal is geabsorbeerd et voilà, you're good to go.

Dat wordt dus genieten van het zonnetje zonder te veel poespas op je gezicht!

Beeld: Adobe Stock, G.M. Collin