Aimee Lou Wood licht tipje van de sluier op over Sex Education seizoen 4

'We houden zeker van alle nieuwe toevoegingen.'

Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van de release van het derde seizoen van de Netflix-serie Sex Education. En na meer dan een jaar wachten kunnen we ein-de-lijk tijd weer een nieuw seizoen verwachten. Dat lees je goed: Otis en zijn vrienden komen terug in Sex Education 4!

Nieuwe seizoen

In een recent interview van Bustle met Aimee Lou Wood (Aimee Gibbs) sprak de actrice vol lof over haar karakter in de populaire Netflix-serie en wat we in het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Zo onthult ze al dat Aimee haar beste vriendin er niet is en dat ze in het nieuwe seizoen geen vriendje zal hebben.

Aimee Gibbs

“Ook zit ze op een nieuwe school en heeft ze geen vrienden”, vervolgt ze. “Maar wat wel geweldig is om te zien, is dat Aimee door kunst iets vindt dat haar met zichzelf verbindt. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Aimee niet dom is, terwijl mensen denken dat ze dat wel is.” Aimee noemt haar personage juist ‘scherpzinnig’ en ‘emotioneel intelligent’. “Ze heeft een ongelofelijke verbeelding. Dit seizoen realiseert ze zich dat ze een briljant brein heeft en veel te zeggen heeft!”

Veranderingen

Natuurlijk staan we met z’n allen te popelen om het nieuwe seizoen van Sex Education te bingen, maar helaas moeten we er nog even op wachten. Toch zijn er al een aantal dingen naar boven gekomen wat we van het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Zo vertrekt er namelijk een deel van de cast, en wordt er plek gemaakt voor nieuwe personages.

“Ik weet niet hoeveel ik er al over mag zeggen, maar we zitten in een nieuwe school, er zijn nieuwe locaties en dingen zijn een beetje veranderd. We hebben een aantal nieuwe personages”, liet Asa Butterfield (Otis Milburn) weten in een interview. Ook Aimee liet weten wat ze van de veranderingen vindt. “We houden zeker van alle nieuwe toevoegingen, ze zijn allemaal geweldig, maar we missen ook zeker de mensen die weggingen.” Awh! Nu zijn we nóg nieuwsgieriger naar het nieuwe seizoen.

Bron: Elle | Beeld: Sex Education

Laatste nieuws