Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze kandidaten uit Prince Charming seizoen 1 en 3 zijn een stel

Hoe leuk!

Meedoen aan Prince Charming was voor Marvin en Ferdi een groot succes. Zo stapten de twee onlangs in het huwelijksbootje in Maastricht. Maar niet alleen Marvin en Ferdi vonden de liefde dankzij Prince Charming. Vince (seizoen 1) en Joep (seizoen 3) zijn sinds kort namelijk een happy couple.

Prince Charming-koppel

Jawel, there's a new couple in town. Vince en Joep hebben de liefde bij elkaar gevonden. "Seizoen één meets seizoen drie", vertelt Vince lachend aan Grazia. "We zijn helemaal verliefd."

Het gaat zelfs zo goed tussen Vince en Joep dat de twee binnenkort een grote stap in hun relatie zetten. "We gaan samenwonen! In Breda." Hoe leuk!

Joep en Vince

Deelname Prince Charming

Vince deed een paar jaar geleden mee aan seizoen één van Prince Charming. Hij wist het hart van Marvin niet te veroveren, maar kreeg een relatie met zijn medekandidaat (tevens naamgenoot van zijn nieuwe vriend) Joep. Helaas hield hun relatie geen stand. "Joep en ik hebben een tijdje geleden besloten dat het beter was om verder te gaan als goede vrienden. We hebben zeker nog een goede band en spreken en zien elkaar dan ook nog regelmatig."

Joep deed aan het derde seizoen van Prince Charming mee. Hij probeerde het hart van Diego te veroveren, maar werd helaas samen met Edo en Rajeen naar huis gestuurd in aflevering vijf.

Gelukkig lacht het liefdesgeluk Joep en Vince weer toe en zijn ze samen een happy couple!

Beeld: Videoland (Jasper Suyk), privébeeld Joep en Vince