Prince Charmings Joep onthult op wie van de mannen hij een oogje heeft

Oeh la la!

Afgelopen donderdag stond er weer een gloednieuwe aflevering van Prince Charming online, en er is – to say at leastweer veel gebeurt. Zoals we inmiddels gewend zijn, kreeg niet iedereen een dasspeld van droomprins Diego González-Clark. Een van de afvallers onthult nu wie van de andere mannen in de villa hij wel ziet zitten.

Let op: dit artikel bevat spoilers als je aflevering zes van Prince Charming nog niet hebt gezien. 

Spanning in de villa

Na de romantische kus van Joey met de droomprins in aflevering vijf leek het wel alsof alles al beslist was. De twee spatten van het scherm en het leek het begin van een true love story. Toch bleek niets minder waar toen Diego in de aflevering van gisteren ook een kus deelde met Rajeen én Cyrano. Deze zoenpartijen zorgden voor flink wat onrust tussen de mannen in de villa.

Dasspeldceremonie

Uiteindelijk zien we in de dasspeldceremonie dat er maar liefst drie heren de villa moeten verlaten. Tot verbazing van velen zit ook Rajeen daarbij. Prins Diego geeft daarvoor de reden dat de timing en het moment van hun kus niet goed voelde. Edo krijgt ook geen dasspeld, omdat de prins denkt dat zij op romantisch vlak te veel verschillen van elkaar. En als klap op de vuurpijl valt ook het doek voor Joep, waarvan Diego betwijfelt of hij wel klaar is voor een man met een kind.

Reactie Joep

In een video van RTL laat Joey weten dat hij zijn exit jammer vindt, maar wel begrijpt. “Tijdens de tweede date voelde ik een hele andere connectie dan tijdens de eerste date. Een stukje afwezigheid bij hem, en ook minder het gevoel dat het goed zat.” Hij denkt dan ook dat Diego de juiste keuze heeft gemaakt. “Ik ben blij dat hij heel eerlijk is geweest. Ik ben helemaal mezelf gebleven en daar voel ik me ook heel goed over. De opmerkingen die hij maakte klopten, en daar voel ik me ook wel rustig bij.” Joep vertelt dat hij het een geweldige tijd heeft gehad in de villa. “Ik heb echt ontzettend gelachen met de jongens in de villa, en dat heeft voor heel veel plezier gezorgd.”

Plottwist

Toch lijkt Joep er niet helemaal over in te zitten dat het liefdesverhaal tussen hem en Diego stopt. Hij biecht namelijk op dat er iemand in de villa zit die hij misschien nog wel leuker vindt. “Ja, ik heb gewoon een klein beetje een zwak voor Joey. Dat is eigenlijk vanaf het begin af aan al geweest en dat is eigenlijk ook niet veranderd.”

Well… Dit maakt ons alleen maar nieuwsgieriger naar de afloop van Prince Charming!

Bron: RTL | Beeld: RTL

Laatste nieuws